Gå til hovedindhold
Aktivitet

Borgermøde 14. juni

INVITATION: Borgermøde om letbane-byggeriet i Lyngby-Taarbæk Kommune i forbindelse med faseskift. Mød repræsentanter fra Lyngby-Taarbæk Kommune og Hovedstadens Letbane.

Om nogle måneder, i det tidlige efterår, går letbane-byggeriet ind i en ny fase i Lyngby-Taarbæk Kommune: Det er nu blevet tid at lægge skinner, sætte signaler op m.m. I den anledning inviterer Lyngby-Taarbæk Kommune til borgermøde om det kommende arbejde.

 

Orientering om trafikale forhold mm

Borgermødets primære formål er at orientere borgerne om letbane-arbejdet her i Lyngby-Taarbæk Kommune, herunder udstrækning og varighed samt orientering om de forventede trafikale forhold i perioden. Orienteringen vil bl.a. omfatte forventninger til skoleveje, adgangsforhold for borgerne i forhold til egen grund m.v.

Mødet vil dels bestå af en generel præsentation af planerne for de kommende måneder dels vil repræsentanter fra såvel Lyngby-Taarbæk Kommune som fra Hovedstadens Letbane være klar til at besvare spørgsmål fra borgerne.

 

Program for borgermøde 14. juni:

 

Kl. 17.45: Dørene åbnes

Kl. 18.00-18.10: Velkomst ved Kasper Wulff (Direktør, Lyngby-Taarbæk Kommune)

Kl. 18.10-18.20: Kortfattet status på letbaneprojektet generelt ved Henrik Bendsen (Projektdirektør, Hovedstadens Letbane)

KL. 18.20-18.30: Overordnet status på letbaneprojektet i Lyngby-Taarbæk Kommune ved Henrik Bendsen (Projektdirektør, Hovedstadens Letbane)

Kl. 18.30-18.50: Transportsystemsfasen + testkørselsperiode i Lyngby-Taarbæk Kommune ved Henrik Bendsen (Projektdirektør, Hovedstadens Letbane):

  • Opsætning af kørestrømsmaster – hvad betyder dette for naboerne?
  • Hvad går testkørsel ud på (støjmåling til brug for justering mm)?

Kl. 18.50-19.20: Spørgsmål i plenum med Kasper Wulff som ordstyrer (Lyngby-Taarbæk Kommune)

Kl. 19.25-19.55: Spørgsmål fra borgere til fagpersoner ved fire temaborde:

  • Støj og vibrationer nu og ved drift (Hovedstadens Letbane)
  • Transport System (Hovedstadens Letbane)
  • Kommunikation (ved Hovedstadens Letbane + Lyngby-Taarbæk Kommune)
  • Det endelige bybillede med letbanen som ny spiller (Lyngby-Taarbæk Kommune)

Kl. 19.55-20.00: Afrunding og tak for i aften ved Kasper Wulff (Lyngby-Taarbæk Kommune)